SOMMARMENY

Förrätt:

Vitlöksbröd
40:-

Sillmacka med dansk curryröra      
90:-

Toast Skagen på Husets vis
90:-

Varmrätt:

Caesarsallad med kyckling, bacon, brödkrutonger & Grana Padano   
160:-

Varmrökt lax med krämig potatissallad   
175:-

Husets hamburgertallrik med kött från Limmareds Säteri eller halloumi serveras med pommes & chilimajonnäs
185:-

Glasblåsarbiff med cognacgräddsås, lingon & stekt potatis
160:-

Stekt gösfilé med sandefjordsås och färskpotatis
230:-

Entrecôte med vitlökssmör och barbequesås serveras med klyftpotatis & sallad
235:-

Ryggbiffpasta med soltorkad tomat & parmesansås
195:-

Dessert:

Vaniljglass med jordgubbsås och grädde
90:-

Marängbakelse med rabarbercurd & sockerkaksströssel
90:-

Kolatårta med grädde och frukt  
60:-

Barnglass
En kula vaniljglass med grädde & chokladsås
40:-